مجله سرآشپز – سارا خسرویان: سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و ساده و مخصوص فصل زمستان است که امیدواریم از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • کلم سفید و قرمز (خردشده): از هر کدام ۱ پیمانه
  • چغندر (پخته شده): ۲ عدد
  • آناناس (خردشده): یک دوم پیمانه
  •  گردو (درشت خردشده): یک چهارم پیمانه
  • هویج (درشت خردشده): ۱ پیمانه
  • کشمش پلویی: یک دوم پیمانه
  • ماست یونانی: به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم

 

 سالاد لبو با کلم

روش تهیه


۱٫ کلم سفید و قرمز، آناناس و گردو را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.

۲٫ هویج و کشمش را به مواد افزوده و مخلوط کنید.

۳٫ ماست یونانی (یا سس مایونز)، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را داخل کاسه ای کوچک با هم مخلوط کرده و به مواد افزوده و مخلوط کنید.

۴٫ لبو را با استفاده از چاقویی ورقه ای خردکرده (یا درشت رنده شده) و به مواد اضافه و سرو کنید.